Skal du have nyt gulv?

Mange forskellige typer gulv

Hvis du står og skal have nye gulve, kan det være smart, at du først og fremmest sætter dig ind i, hvordan det hele fungerer. Der er nemlig ingen tvivl om, at det kan være op af bakke, at skulle vælge det perfekte gulv, hvis man ikke ved, hvad der passer til ens lille familie. 

Eksempelvis kan det være en god idé at overveje om I skal have sarte sildebensgulve, når hele familien består af tre små unger og en kæmpe Golden Retriever. Hvis ja, kan det være en god idé at overveje den bedste form for sildebensgulve, da de nemlig findes i forskellige varianter. 

Derudover er der de klassiske former for gulvbelægning som for eksempel vinylgulve og linoleumsgulve. De er brugt af mange, og det er der også en helt bestemt grund til – det er nemlig super praktiske alternativer til trægulve begge to.

Linoleumgulve er oftest brugt i køkkener, hvor det er muligt at få forskellige mønstre, der måske virker mere camouflerende overfor krummer og andet beskidt. Linoleumsgulve bliver også brugt på hospitalsgange, blot som et andet eksempel.

Derimod er vinylgulve mere brugt i flere steder af boligen sammenlignet med linoleumsgulve. Det kan for eksempel være et sted, hvor der hurtigt kan blive fugtigt, for eksempel i entreen, hvor rigtig mange mennesker går ind.

Sæt dig ind i det før du vælger

De fleste gulvservice steder, vil tilbyde dig uforpligtende rådgivning, sådan så du kan danne dig et billede af, hvad der skal til. Altså er det sjælendt at nogle er ude på bare at bilde dig noget ind – tværtimod. Ved den uforpligtende samtale, får du også mulighed for at se på andre alternativer og ikke mindst mærke nogle prototyper fysisk på de forskellige slags belægninger.

Du kan læse mere om de forskellige typer gulve lige her: https://assensgulv.dk/