Skån miljøet og din pengepung med en moderne varmepumpe

Skal huset varmes op på miljø- og klimavenlig vis – og vis du i den anledning gerne barbere over halvdelen af dine udgifter til opvarmning? Så kan du med fordel tage et kig på en af de mange moderne og drift sikre varmepumper som er kommet på markedet inden for de seneste år.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe udnytter forskellen i den indendørs og den udendørs temperatur til at generere energi, som så bliver omsat til varme, og er den mest energieffektive måde, hvorpå du kan opvarme dit hus – især hvis alternativet er et gammelt, udtjent fyr eller dyre elradiatorer. Moderne varmepumper til private hjem er designet således, at de nemt kan varme dit hus – og eventuelt dit brugsvand, hvis der er tale om en luft til vand varmepumpe – op på effektiv og miljøvenlig vis, selv i de koldeste og strengeste vintermåneder. 

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken varmepumpe, du skal vælge, kommer helt og holdent an på den opvarmningsmetode, du benytter dig af nu.

Hvis du varmer dit hus op ved hjælp af vand, opvarmet af et gammelt fyr, kan du med fordel skrotte dette til fordel for en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe er mange gange mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi, end dit slidte fyr.

Du vil hurtigt kunne se en væsentlig besparelse på dine udgifter til brændstof, reparation og rensning af fyret. Og så har du varmt badevand og varme i radiatorerne uden at du behøver at have dårlig samvittighed over for hverken budgettet eller klimaet.

En luft til luft varmepumpe kan erstatte din elvarme og spare dig for mange penge på din elregning. Med en luft til luft varmepumpe får du både bedre fordeling af varmen og et mere behageligt indeklima.

Find billige varmepumper i Farsø på vhvvs.dk