Sådan indretter du dit hjem med smukke lamper

Ethvert hjem kræver smukke og funktionelle lamper. På den måde bliver det både oplyst og hyggeligt. Lamper er med til at skabe miljø og varme, og derfor er de uundværlige i ethvert hjem. 

Men hvad skal du tænke over, når du indretter med lamper? Hvilke slags lamper skal du vælge? Læs med i denne lampeguide.

Indret med smukke lamper

Lamper betyder rigtig meget. Derfor skal du også vælge nogle modeller, som passer godt ind i dit rum. Et par gode råd, når du skal vælge nye lamper til dit hjem, er:

1. Overvej farven på dine nye lamper. 

2. Vælg det rette design, som passer til resten af din stil.

3. Vælg den rette type lampe, vil du have pendler, bordlamper, væglamper eller gulvlamper?

4. Tænk over, hvor mange lamper du skal bruge i hvert rum. 

5. Lav et budget, så du ved, hvor mange penge du må købe lamper for. 

Når du husker disse 5 gode råd, vil du med garanti få de helt perfekte lamper med hjem.

Le Klint lamper har både stil og charme

Lamper fra mærket Le Klint er meget populære. Det danske brand har skabt smukke og stilfulde lamper siden starten af 1900-tallet. De er kendt for deres utrolig flotte skandinaviske design og deres virkelige gode håndværk.

Mærket Le Klint udkommer hele tiden med nye og flotte designs. I dag er de især begyndt på at mikse deres klassiske designs med moderne elementer. Nyskabelse er i deres DNA, og derfor byder brandet hele tiden på mange spændende og funktionelle nyheder.

Køber du lamper fra Le Klint, er du garanteret dekorative og fine lamper, som kommer til at pryde dit hjem i rigtig mange år. Deres stilrene designs er meget tidløse og kan derfor bruges sæson efter sæson – og så passer dit ind i ethvert dansk hjem, hvad end stilen er moderne eller klassisk.