Lækagesporing – når du vil forhindre vandskader

Har du mistanke om at der er opstået en lækage på et af dine vandrør? Så er det bare om at få den opsporet og lappet i en vis fart. Ellers kan du risikere fugt og skader på bygningen, som kan være rigtig dyre at udbedre.

Hvem kan hjælpe med effektiv lækagesporing?

Hvis du gerne vil undgå at rive hele væggen ned eller brække hele gulvet op for at spore lækagen på vandrøret bør du kontakte et firma med speciale inden for professionel lækagesporing. På den måde kan du nemlig få sporet lækagen med den størst mulige nøjagtighed og derfor måske slippe med blot at skulle fjerne enkelte fliser, klinker eller parketter.

Århus Termografi & Inspektion er en professionel virksomhed som har specialiseret sig inden for sporing af eksempelvis lækager på VVS eller varme installationer samt fejl på elektriske gulvvarme ledninger. Århus Termografi & Inspektion benytter sig af de mest moderne høj teknologiske metoder og teknikker til sporing af lækager. Dette betyder at lækagesporing ved Århus Termografi & Inspektion giver de mest nøjagtige resultater.

Århus Termografi & Inspektion anvender eksempelvis isotop væske til lækagesporing på brugsvands installationer. Ved hjælp af den radioaktive isotop Brom82 er det muligt at spore en lækage på et vand eller varme rør med op til ti centimeters nøjagtighed. Og du behøver ikke at være bange for helbredsmæssige konsekvenser. Brom82 er af Sundhedsstyrelsen godkendt til sporing af lækager i VVS installationer og repræsenterer således ingen risiko i den retning.

Århus Termografi & Inspektion kan også tilbyde sporing med formier gas hvis dine vand eller varme rør er placeret under jorden. Formier gas kan anvendes ved jord dybder på mere end fyrre centimeter hvor isotop væske ikke længere kan spores, og har stadig en rigtig god nøjagtighed.

Du kan læse meget mere om lækagesporing med isotop væske eller sporegas på aarhus-termografi.dk

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *