advertorial

Glemmer du at gå til tandlæge, eller finder du konstant på gode undskyldninger for ikke at komme af sted? Så risikerer du at diverse dårligdomme får lov at udvikle sig til eksempelvis tandkøds eller huller i tænderne.

Det betyder at du risikerer at miste en eller flere tænder. Og dette er rigtig ærgerligt – især fordi denne situation kan forebygges med regelmæssige besøg hos din lokale tandlæge.

Hvor kan jeg gå til tandlæge på Sydsjælland?

Hvis du bor i eller i området omring Næstved i den sydlige del af Sjælland kan du med fordel vælge Tandlægerne Dickow og Lindkær som din faste tandlægeklinik.

Hos Tandlægerne Dickow og Lindkær er du garanteret den mest kompetente tandbehandling uanset dine tænders nuværende tilstand og beskaffenhed. De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter hos Tandlægerne Dickow og Lindkær står klar til at hjælpe dig med såvel forebyggende behandling som isættelse af tandimplantater, montering af kunstige tandkroner, eller fjernelse af visdomstænder ved udtrækning eller operation.

tandlæge

Du kan få den bedste hjælp til forebyggelse af diverse lidelser i tænder og i tandkød hos Tandlægerne Dickow og Lindkær. Og så kan Tandlægerne Dickow og Lindkær hjælpe dig hvis du har brug for en æstetisk eller kosmetisk tandbehandling som for eksempel tandregulering med bøjle eller blegning af tænder.

Få den mest kompetente hjælp til forebyggelse af sygdomme i tænder og tandkød

Din tandlæge i Næstved har mange års erfaring inden for såvel behandling som forebyggelse af tandsygdomme. Du får således den mest kvalificerede rådgivning og vejledning angående din daglige mundpleje rutine. På den måde får du de bedste forudsætninger for selv at bidrage til en god mundhygiejne, og dermed at bevare dit sunde og stærke tandsæt hele livet igennem.

Du kan læse mere om Tandlægerne Dickow og Lindkær, og booke tid til dit første besøg i tandlægeklinikken via hjemmesiden dltand.dk.