Det er vel egentlig lidt er indlysende svar at give til spørgsmålet om, hvor mange pokemon mapper man egentlig har brug for: det drejer sig jo om, hvor mange pokemon-kort man har at gøre godt med.

Dette burde jo give sig selv, men denne forklaring er også lidt for kortsigtet så at sige, for måske skal man også lige tænke lidt længere med, hvor mange kort man har lige nu.

For måske går man meget op i det med pokemon-kort, så man har en intention om at anskaffe sig en del fra nye, eller man køber en samling brugt – og nogle gange følger der ikke mapper med til disse samlinger.

Og disse mapper er måske ikke de rette, der passer til disse kort, hvorfor de skøjter rundt i mappen og ender med at falde ud.

Måske bør man helgardere sig ved at købe en masse pokemon mapper med det samme, hvis man har intentioner om at være seriøs med ens samling og anskaffe sig en masse pokemon kort, så man ikke skal bekymre sig om mappe-situationen i fremtiden.

Men hvis man køber for mange mapper nu, så kan de måske blive mørnede eller ubrugelige, hvis de ikke bliver benyttet – eller man glemmer, hvor man har lagt dem.

Derfor skal man lægge en strategi for, hvor mange af disse kort man vil anskaffe sig, hvornår man anskaffer sig selv og videre, så man kan koordinere det med, hvor mange pokemon mapper man får brug for.

Heldigvis er der stadig god mulighed for at købe en masse af disse mapper som nye, så man ikke skal nøjes med at købe disse brugt, selvom man måske køber nogle af kortene som brugte.

Man kan jo dele og låne de mapper ud, hvis man lige har for mange i øjeblikket, og så kan man få dem tilbage senere.