advertorial

Der kan være mange ting, som man skal bruge fra et slagteri, om man dukker op som privatperson, er samarbejdspartner, eller man bare har et godt forhold til stedet, hvor man som ens eget firma skal bruge en ydelse herfra.

For at starte med det sidste først så kunne det handle om, at man skal have slagtet nogle dyr, som man selv kan partere om til råvarer eller andet.
Eller også skal man netop have slagteriet til både at slagte dyrene og omdanne dem til madvarer.

Og endelig kan det da være, at man selv har stået for slagtningen, og man skal have slagteren til at ordne kødet for en til at skabe fødevarer af det.

Men de fleste mennesker kommer formentlig i kontakt med en slagter, fordi de skal handle der i privat regi – her kan der også komme mange handler på spil.

image

Din slagter hjælper med meget til mange instanser

Nogle gange skal man have købt mange forskellige kødvarer ind, fordi man skal holde et større gilde, eller man skal bruge det samme kødprodukt i større mængder, hvorfor man ved, at man kan få det af bedre kvalitet her samt i større partier, end hvad man kan få supermarkedet eller lignende.

Måske man kan endda forhandle sig til lidt rabat i den sammenhæng.

Langt de fleste dukker dog nok op hos deres slagter, fordi de skal købe noget bestemt kød, som der skal bruges snart såsom til aftensmaden.

Kødet smager jo som regel bedst, når det er mest friskt, og selvom man kan fryse det ned og bruge det senere, så er det bare aller bedst, når det lige er blevet lavet.

Flere og flere slagtere laver endda også hele måltider, og hvem dukker ikke op hos en slagter for at få noget godt kød til grillen?

Hvad vil du bruge http://www.kosakgaarden.dk/ til?