Hongyun menuer

MÅNEDENS MENU
(Minimum 2 couverter. Pris pr.Couvert) Forret: Peking suppe Mellemretter: Forårsruller Hovedret: (Dybstegte kongerejer med sur-sød sauce) Andesteg med champignons og bambusskud Dessert: Is eller kaffe
HONG-YUN MENU
1.Peking suppe 2.Hong-Yun ruller 3.Andesteg med special sauce 4.Kongerejer med peber sauce 5.Oksekød med stærk sauce 6.Kylling i karry 7.Banana Split EXTRA På denne menu giver huset ved minimum 4 couverter 1/1 flaske af husets vin
SHICHUAN SPECIAL MENU
(Minimum 4 couverter. Pris pr.Couvert) Forret: Shichuan suppe (stærk) Mellemretter: Små forårsruller Dybstegt kylling Dybstegt svinekød Stegt Wan Tan Hovedretter: Andesteg med stærk sauce Gong Pao kylling (stærk) Kongerejer med champignons og bambusskud Gong Pao oksekød med cashewnødder Desserter: Is og kaffe
SELSKABS MENU
(Minimum 4 couverter. Pris pr.Couvert) Forret: Hajfinne suppe Majfinne suppe Mellemretter: Stegt Wan-Tan Dybgstegte kongerejer Hong-Yun ruller Dybstegt kylling Hovedretter: Stegte kongerejer m/champignons og bambusskud, Bar Pau Andesteg m/Hai Xan sauce(stærk), Okeseød m/broccoli, Gong Pao Kylling m/Cashewnødder Desserter: Is og Kaffe med “Husets Cognac”
KINESISK RISTAFFEL MENU
(MIN.2 couverter. pris pr.couvert) Forret: Peking suppe Mellemretter: Forårsruller Hjemmelavede spyd med kylling og rejer Hovedretter: Andesteg Oksekød med stærk sauce
DINNER MENU 1
Peking suppe Forårsruller (Herefter frit af hovedret. Der serveres kun en hovedret) Vælg mellem: 1. Oksekød 2. Kylling i karry 3. Andestag 4. Gong Pao svindekød (stærk) 5. Dyb´stegtegte kongerejer 6. Desserter:Is eller kaffe
DINNER MENU2
Foråsrulle eller Peking suppe Bund af stegte kongerejer belagt med sprød and Banana Split
DINNER MENU 3
3 små retter Dybstegte kongerejer Oksekød chop suey Kylling i karry Is