Skal der være fest – så lad der være fest. Skal du og dine gæster have mulighed for virkelig at fyre den af bør du overveje at leje selskabslokaler til formålet. Og skal festen stå på Sjælland kan du med fordel tage et kig på Sonnerupgaard Gods.

Fester og selskaber på Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods er det ideelle venue for fester og selskaber uanset størrelse og antallet af gæster. De smukke historiske bygninger danner den helt rigtige romantiske ramme om bryllupsfesten.

Den runde fødselsdag bliver ekstra overdådig når den fejres i de skønne selskabslokaler på Sonnerupgaard Gods. Og firmafesten bliver både sjovere og mere spændende når den rykker ud af virksomhedens lokaler og ind i de eksklusive sale som kan pyntes og indrettes efter behov.

Du kan fejre dit bryllup på Sonnerupgaard Gods

Det er i særdeleshed populært at henlægge bryllupsfesten til Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods råder over mange festlokaler i forskellige størrelser som kan indrettes på smukkeste og mest eventyrlige vis.

Dit bryllup bliver magisk når du fejrer det i selskab med venner og familie på det flotte gods. Og bryllupsnatten kan passende tilbringes i et af de nyligt renoverede værelser som er indrettet præcis som i herregårdens velmagtsdage.

Giv medarbejderne en spændende oplevelse med et firmaarrangement på Sonnerupgaard Gods

Hvis dine ansatte skal forkæles med en tema building event efterfulgt af årets sommerfest kan du med fordel booke Sonnerupgaard Gods.

Sonnerupgaard Gods stiller gerne med et event crew som kan sørge for at dine medarbejdere får masser af sjove og opbyggelige aktiviteter i løbet af dagen – og et brag af en fest om aftenen. Denne kan inkludere fuld forplejning i form af for eksempel en lækker middag med drikkevarer ad libitum, efterfulgt af fest med DJ, bartendere og fuld bar.

Du kan læse mere om Sonnerupgaard Gods på sonnerupgaard.dk.