Gulvkanonen.dk – tre gode råd til at passe på dit trægulv

Når du trækker i arbejdshandskerne for at rengøre dit trægulv, så er det vigtigt, at du gør det med det rette udstyr – alternativt kan du gøre mere skade end gavn. Vi har samlet tre gode råd til dig, der gerne vil maksimere levetiden på dit gulv.

Hvis dit trægulv skal holde sig flot og glødende i mange år, skal du passe godt på det. Det gælder ikke kun, når du gør rent – det er også nødvendigt at tage dine forholdsregler i dagligdagen. Vi har talt med gulvkanonen.dk for at få et par gode råd, vi kan give videre til dig – læs med, og bliv klogere.

1) Sørg for god, almindelig rengøring

Hvis du vil passe godt på dit trægulv, skal du først og fremmest sørge for, at det blive vedligeholdt med kontinuerlig rengøring. Vi snakker ikke om, at du skal ligge på gulvet med en klud hver eneste dag, men være opmærksom på, at rengøringen skal overholdes. Støvsug et par gange om ugen med et blødt mundstykke, og vask gerne gulvet en gang om ugen uden at bruge for meget vand.

2) Gå ikke ind med sko

Uanset om du så har glemt din lille datter på gulvet foran fjernsynet, skal du ikke gå ind med sko på dit trægulv. Det er bare en dårlig idé, hvis du gerne vil forlænge levetiden. “Men de er helt rene” indvender du – men nej, det er de ikke. Ikke medmindre du lige har købt dem, og de endnu ikke har været udenfor. Har de derimod været udenfor, så sidder der små sten og sand i sålerne, og det ridser dit gulv.

3) Sæt filtpuder under møblerne

Du har hørt det før, og vi siger det gerne igen: Sæt filtpuder under alle dine store møbler. Det er den eneste mulighed for ikke at ridse gulvet alt for meget, når du bruger møblerne.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *