advertorial

Man kan nogle gange ende med at kaste for mange bolde op i luften, fordi man tror, at man kan overskue mere, end hvad man egentlig kan.

Mange ting kan jo lyde godt i teorien, men i praksis er det noget helt andet, når man finder ud af, hvor meget det egentlig fylder.

Det omvendte kan også gøre sig gældende, hvor man næsten får stress af, hvor meget kalenderen er fyldt op med aftaler og gøremål.

Der er selvfølgelig de ting, som man ikke kan løbe fra, at man skal have gjort, men når det kommer til sådan noget som ens hobbyprojekter, så skal det helst ikke være noget, man skal presse sig selv til at finde tid til, for det må gerne være her, hvor man kobler af.

Så derfor bør man se nærmere på, hvad man virkelig brænder for, og hvad man gerne vil være god til, inden man kaster sig over det.

Stof / metervarer / sy / gør det selv

Hvad er dit fremmeste gør det selv-projekt?

Selvfølgelig er det meget godt at kunne en masse forskellige ting, og nogle af dem er nødvendige færdigheder at kunne, som man er nødt til at lære, men når det handler om at lære noget nyt, som der måske ikke er behov for at kunne udover at have det sjovt med på hobbyplan, så bør det være noget, man synes om.

Det kan være at sy med bomuldsjersey, fordi man kan lide stoffet og kan se for sig, hvad man kan skabe med det.

Så kan man altid se på at hækle senere, for hvis man begynder op med at sy og hækle på samme tid for eksempel, så kan det blive for stor en mundfuld.

Ved at slå sig fast på et enkelt projekt, så er der også større chance for, at man reelt set bliver god til det.