Drømmer du om at realisere et byggeprojekt? Uanset om det er nybyggeri, renovering af en ejendom eller du har en drøm om at tilbygge og udvide din ejendom, bør du alliere dig med en entreprenør. Det kan hurtigt blive en jungle og svært at overskue, når du skal vælge en entreprenør. Der er mange muligheder og de fleste virker måske meget kompetente for at løse opgaven. Det er dermed ikke sagt, at du kan forvente at få den samme pris eller den samme kvalitet uanset, hvem du vælger. Vi anbefaler derfor at du ikke bare tager den første og bedste, når du skal vælge en entreprenør til at bygge dit projekt.

Hvad skal du være opmærksom på, når du vælger en entreprenør?

Når du skal vælge en entreprenør til dit byggeprojekt, så anbefaler vi at du først og fremmest undersøger virksomheden. Det kan du blandt andet gøre ved at læse om, hvor mange års erfaring entreprenøren har. Derudover kan du se om det er entreprenør der er specialiseret i at udføre netop den type af opgave, som du ønsker hjælp til.

Når du skal undersøge om det er en pålidelig og kompetent entreprenør, kan du med fordel undersøge om det er en virksomhed, der tillader kunderne at rate deres udførte arbejde. Her kan du f.eks. finde en rating og en kundeanmeldelse fra kunder, der har fået udført lignende opgaver. Det giver som regel en god indikation af, hvad du kan forvente af samarbejdet. 

Sidst men måske det vigtigste, når du skal vælge en entreprenør er det væsentligt, at det er en virksomhed der er godkendt af Dansk Byggeri. Dermed er det også en virksomhed der er medlem af Byg Garanti. Det er nemlig din sikkerhed for, hvis der skulle opstå misforståelser, fejl, skader eller mangler i forbindelse med det udførte arbejde.

Vi har her fundet en pålidelig og kompetent entreprenør i Mariager til dig.