advertorial

Som bil ejer er det en god idé at have en fast kontakt hos en automekaniker med eget autoværksted. Og det er smart at vælge et værksted tæt på din bopæl.

Hvilket autoværksted i Frederikshavn skal jeg vælge?

Hvis du leder efter et autoværksted i nærheden af din og din families hjem i Frederikshavn kan du trygt vælge Gærum Auto ApS.

Gærum Auto ApS er et lokalt autoværksted som tidligere var kendt under navnet Tougaard Biler, og som har serviceret glade og tilfredse bil ejere – og deres køretøjer – igennem mange årtier.

Hvorfor skal jeg vælge Gærum Auto ApS?

Hos Gærum Auto ApS er du og din bil garanteret top service i forbindelse med eftersyn, reparation og udbedring af skader. Uanset om du skal have rettet en Bilka bule ud eller gennemført et grundigt service eftersyn af bilen står de dygtige og erfarne automekanikere og service teknikere hos Gærum Auto ApS klar til at hjælpe dig.

Med hjælp fra Gærum Auto ApS vil din bil kunne holde sig i fin og køreklar stand i mange år. Og skulle du få brug for at erstatte din bil eller supplere din vognpark kan du altid få et skarpt tilbud på en god brugt bil hos Gærum Auto ApS.

Find din nye brugte bil hos Gærum Auto ApS

Gærum Auto ApS er nemlig ikke blot et autoværksted, men også en autoriseret brugtvogns forhandler. Du vil altid kunne finde et stort udvalg af gode bruge biler til salg hos Gærum Auto ApS. Uanset om du er i markedet efter en Skoda, en Volvo, en Lamborghini eller en Citroën kan du finde hvad du søger hos Gærum Auto ApS. Og så kan du altid få serviceret den nye brugte bil hos Gærum Auto ApS i fremtiden.

Du kan læse mere om Gærum Auto ApS på tougaardauto.dk