Find den mest fordelagtige pris på maling af badekar

advertorial

Hvis dit badekar trænger til en kærlig hånd fordi emaljen på karrets inderside med tiden er blevet grimet, skrammet, misfarvet og hullet bør du lade en dygtig badekarsmaler forestå reparation af denne.

En badekarsmaler er en håndværker med speciale inden for renovering og istandsættelse af badekar. Og her kan du med stor fordel vælge københavnsk baserede Emaljespecialisten.

Hvorfor skal jeg vælge Emaljespecialisten?

Når du lader Emaljespecialisten forskønne dit badekar med en ny emalje kan du være 100% sikker på at resultatet bliver optimalt.

Faktisk vil Emaljespecialisten på under fire timer kunne få dit gamle, slidte badekar til at stå som nyt. Alt hvad det kræver er en reemaljering – en renoverings proces som kan vække mindelser om en autolakering.

Det er vigtigt at du overlader denne opgave til en dygtig badekarsmaler så som Emaljespecialisten, og ikke selv forsøger dig dermed. Du ville heller aldrig lade andre end en kompetent autolakerer om at lakere din bil. Og på samme måde bør du lade en badekarsmaler med det rette håndelag og professionelle udstyr forestå maling af badekar.

Hvordan foregår en reemaljering?

Som nævnt er reemaljering den officielle og professionelle betegnelse for maling af badekar.

Når Emaljespecialisten foretager en reemaljering vil dit badekar først blive slebet og renset op indvendig. Eventuelle huller, skrammer og revner vil blive lappet med filler. Badekarrets inderside vil blive grundet med epoxy primer. Og så vil de enkelte emalje komponenter blive påført ved hjælp af en sprøjtepistol.

Denne proces tager som beskrevet oven for kun cirka fire timer. Bagefter skal emaljen i badekarret have lov at hærde i et døgns tid. Og så er dit flotte badekar parat til atter at danne rammen om dine hyggelige hjemmespa aftener.

Du kan læse mere om maling af badekar, og finde den bedste pris på reemaljering hos Emaljespecialisten på hjemmesiden https://www.emaljespecialisten.dk/maling-af-badekar-pris/.