Find den bedste tandlæge i Sorø

Er du på jagt efter en dygtig og kompetent tandlæge i Sorø, som kan forestå dine tand eftersyn og den dertil hørende tandrensning, skulle du tage et kig på Martin Åsides klinik. Hos Tandlæge Martin Åside tilbydes, foruden standard behandlinger (for eksempel tandrensning, tandeftersyn, fyldninger og rodbehandlinger), også de mere specialiserede behandlingstyper så som implantater, broer, kroner, tandblegning og forebyggende paradentose behandling.

Pas dine tandlæge besøg, og undgå huller i tænderne

Hvis du ønsker at forebygge besøg med disse behandlinger i fokus, bør du sørge for at komme til tandlægen med regelmæssige intervaller. Det anbefales at du en til to gange om året får foretaget et grundigt eftersyn af dine tænder og af dit tandkød ved en dygtig tandlæge eller tandplejer.

I forbindelse med dit tandeftersyn, kan du med fordel bestille en grundig og dybtgående tandrensning, som på effektiv vis vil fjerne alle ansatser til tandsten og aflejringer af bakterier, som kan give anledning til betændelse i dit tandkød, og muligvis forårsage karies eller paradentose.

Samtidig vil tandlægenunder dit tandeftersyn kunne spore forstadier til eksempelvis tandbylder, huller i tænderne, eller tandkødsbetændelse. Er dine tandlommer særligt dybe, således at madrester nemmere samler sig i disse, kan det give dårlig ånde og i sidste ende forårsage paradentose. Her kan din tandlæge hurtigt skride ind med en forebyggende dybderensende behandling, som kan holde tandlommerne rene og paradentosen fra døren.

Få hjælp fra din tandlæge, når du har ondt i tænderne

Er skaden sket, og har du allerede fået ondt i tænder eller tandkød, er det bare med at komme af sted til tandlægen i en fart. Tandpine går nemlig ikke over af sig selv, men vil tvært imod blive værre – og så risikerer du at forårsage uoprettelig skade på dine tænder eller på dit tandkød.

Bestil tid til tandlægen på martinaaside.dk