Få råd om medicin på dit lokale apotek

I alle større danske byer finder du mindst eet apotek, som fungerer som byens og oplandets leverandør af apoteker varer. På apoteket kan du blandt andet afhente din recept medicin, finde håndkøbs produkter af høj kvalitet, og få kvalificeret rådgivning omkring anvendelse af begge dele.

Du kan blandt andet vælge at købe dine vitaminer, mineraler, kost tilskud og natur lægemidler på dit lokale apotek, hvis du vil være sikker på at produkterne er godkendte og overholder alle standarder og regulativer. Og så kan du finde de bedste og mest allergi venlige produkter til baby, personlig pleje og hygiejne.

Hvor finder jeg mit lokale apotek i Lyngby?

Bor du i Lyngby eller nærmeste omegn, hedder dit lokale apotek Lyngby Svane Apotek og er at finde centralt placeret i Lyngby Hovedgade. Hos Lyngby Svane Apotek vil du udelukkende møde veluddannet personale i form af apotekere, farmaceuter, farmakonomer og assistenter, som er utroligt kompetente når det kommer til rådgivning og vejledning omkring anvendelse af apotekets produkter.

Skal du for eksempel ud og rejse, vil du kunne få hjælp til udvælgelse af solcreme, myggespray og håndkøbsmedicin til regulering af feriemaven. De dygtige medarbejdere på Lyngby Svane Apotek vil altid kunne oplyse dig om eventuelle bivirkninger ved såvel håndkøbsmedicin som receptpligtig medicin, og omkring eventuelle kontraindikationer ved natur lægemidler i forhold til læge ordineret medicin.

Når du vælger at lade medarbejderne hos Lyngby Svane Apotek vejlede dig omkring medicin, er du sikret, at anbefalinger og vejledninger bygger på et solidt fagligt og erfaringsmæssigt grundlag.

Du kan desuden altid besøge Lyngby Svane Apotek i anledning af de særlige arrangementer som afholdes på apoteket, for eksempel med oplysning omkring hudpleje, diabetes, blodtryk og aktuelle influenza epidemier, i anledning af hvilke der også tilbydes vaccinationer.

Du kan læse mere om Lyngby Svane Apotek på hjemmesiden https://lyngby.apotekeren.dk/