Få lavet pasfoto i Greve hos en professionel fotograf

Skal du have lavet nyt pas i Greve, kræver det først og fremmest et vellignende pasfoto, så alle tydeligt kan se, at det er dig, der er passets ejer. Mange vælger at forsøge at spare penge ved at tage et foto selv derhjemme, der kan bruges i passet, men rigtig mange må også hurtigt droppe det projekt, fordi det er svært at få det helt rigtige foto i kassen. Vores klare råd er at få lavet pasfoto i Greve hos en fotograf med erfaring på området. Andet kan simpelthen ikke svare sig.  

Foto til pas er ikke nødvendigvis et område, hvor det er værd at spare, og det kan hurtigt blive til mange forgæves forsøg, før du alligevel bliver nødt til at kaste håndklædet i ringen og ringe til en professionel fotograf for at få lavet pasfoto i Greve. Men hvorfor er det så egentlig så svært at få pasfotoet i hus, når du forsøger at klare opgaven selv? Jo. Reglerne for pasfotos er ret komplekse, og uanset om du skal fotografere voksne eller børn, kan det være næsten umuligt at få pasfotoet til at spille.

 

 

Regler for pasfoto

For at få godkendt et portræt som pasfoto, skal billedet leve op til en lang række af krav. For eksempel skal fotoet have en størrelse på 35×45 mm, hvor dit hoved må fylde 30-36 mm i højden. Billedet skal tages lige forfra og vise hele dit ansigt samt det øverste af dine skuldre. Blikket skal være rettet mod kameraet, munden skal være lukket, og baggrunden skal være lys og fri for skygger eller motiver. Det er blot nogle af de mange krav, du skal opfylde, når du vil bruge et foto som pasbillede. Bliver du allerede helt rundtosset? Slip for besværet, og lad i stedet en professionel fotograf lave pasfoto i Greve til dig, så du snart kan komme afsted ud på eventyr. God tur!