Få hjælp til udførelse af professionelt VVS arbejde nær Århus

Når der skal laves arbejde i forbindelse med de faste VVS installationer i en bolig er det vigtigt at få autoriserede fagfolk på banen. VVS arbejde er nemlig ikke for amatører – og heller ikke for gør det selv mænd. Så selv om du anser dig selv som værende en ganske habil handyman er det altså strengt forbudt for dig selv at pille ved de faste installationer når badeværelset eller køkkenet skal sættes i stand.

De faste VVS installationer er karakteriseret som de elementer du ikke kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen. Det vil sige at du gerne må skifte en vandhane eller en håndvask i dit badeværelse – men du må ikke selv forestå opsætning af et væghængt toilet, flytte et afløb eller oprette et dræn til din vaskemaskine.

Skal der installeres en varmepumpe skal der også en autoriseret VVS installatør ind over projektet. Og det samme gør sig gældende for opgaver med tilslutning til fjernvarme, udskiftning af fyr, eller etablering af gulv varme.

Få den bedste hjælp til VVS i Galten

Er du bosat i området mellem Århus og Silkeborg – for eksempel Galten, Låsby, Sorring, Harlev, Stjær, Skovby eller Herskind – kan du med fordel vælge den velrenommerede VVS virksomhed Harald Røgen & Sønner når du skal bruge hjælp til VVS arbejde i boligen.

Harald Røgen & Sønner har mange års erfaring med løsning af VVS opgaver for private kunder såvel som for erhvervs virksomheder og offentlige institutioner samt i forbindelse med større bygge projekter og entrepriser. Hos Harald Røgen & Sønner er du garanteret en kundevendt og professionel service uanset størrelsen og karakteren af dit projekt. Harald Røgen & Sønner sætter en stor ære i at aflevere et stykke vel udført VVS arbejde som lever op til alle gældende krav og standarder.

Du kan læse mere om Harald Røgen & Sønner, og kontakte virksomheden direkte, via hjemmesiden https://www.rogen.dk/vvs.aspx 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *