Få hjælp til opdatering af dine installationer hos en kompetent elektriker

Skal du renovere – og skal der i den forbindelse ændres ved de elektriske installationer? Så bør du være opmærksom på, at der er temmelig strikse regler for, hvad du må og hvad du ikke må i den forbindelse.

Hvilke former for el arbejde må jeg udføre i mit hjem?

Elektricitet er nemlig ikke sådan at spøge med, og derfor vil du typisk få brug for en autoriseret elektriker eller el installatør i forbindelse med med avancerede opgaver.

Som en tommelfinger regel er alt hvad der vedrører de fast elektriske installationer i boligen lukket land for dig. Dette betyder at du ikke må fifle med de elementer som du ikke kan skrue løs og tage med dig ud af boligen. Du må således godt udskifte en pære eller en sikring der er sprunget.

Hvis du er lidt fiks på fingrene kan du også sagtens selv montere en ny lampe, eller udskifte en stik kontakt. Men skal hele hfi relæet udskiftes eller skal der oprettes nye strøm kredse og trækkes nye kabler til strøm udtag skal der en autoriseret elektriker eller el installatør på banen. Disse opgaver vedører nemlig de faste elektrisk installationer – og de er nix pille for amatører.

Der er simpelt hen alt for alvorlig en risiko forbundet med klamphuggeri når det handler om elektriker arbejde. I allerværste fald kan du få andre menneskers liv og helbred på din samvittighed. Og selv om du ”kun” skulle anrette materiel skade på bygning eller inventar kan du være så godt som sikker på at din forsikring ikke dækker.

Lad Egebjerg EL A/S hjælpe dig med el arbejdet i Horsens

Bor du i eller i nærheden af Horsens kan du med fordel benytte Egebjerg EL A/S som din el installatør. Du kan læse mere, og kontakte Egebjerg EL A/S direkte via firmaets hjemmesiden egebjerg-el.dk.