Få den bedste mekanikerservice hos dit lokale autoværksted

Ejer du en eller flere biler, og ønsker du at bevare køretøjet eller køretøjerne i fin og køreklar stand så længe som overhovedet muligt? Så bør du have god kontakt til dit lokale autoværksted.

Hvis du gerne vil slippe for besværet med at skulle lede efter en mekaniker hver eneste gang en af dine biler skal have skiftet en del eller have rettet en bule ud er det en god idé at have en fast aftale med et værksted som kender dig og din bil – eller dine biler. Og så er det smart at have autoværkstedet tæt på så du ikke skal så langt når du skal bringe bilen på værksted eller hente den igen.

Hvad kan mit lokale autoværksted tilbyde mig?

Et autoværksted er andet og mere end et sted du kan henvende dig hvis du skal have skiftet et punkteret dæk eller have rettet op på et stenslag i bilens forrude.

Vælger du et vel udstyret autoværksted så som Svendborg Motor Co. A/S kan du se frem til en all round servicering af din bil. Uanset om bilen skal have udbedret en mindre skade, repareres efter et trafik uheld eller have udført en fuld antirust behandling eller en undervogns behandling kan Svendborg Motor Co. A/S hjælpe.

Hos Svendborg Motor Co. A/S kan du vælge at indgå en service aftale som giver dig adgang til gratis bilvask i forbindelse med værksteds besøg. Der ud over er der en række andre fordel forbundet med en service aftale hos Svendborg Motor Co. A/S, for eksempel tyve procent rabat på undervogns behandling med Dinitrol samt gratis skift fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt. Og så kan du vælge at lade de inaktive dæk opbevare i det til værkstedet hørende dæk hotel.

Du kan læse mere om Svendborg Motor Co. A/S’ ydelser på hjemmesiden https://www.svendborg-motor-co.dk/ 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *