Derfor skal du købe en airtrack til din træning

Hvis du dyrker gymnastik, og ønsker at få det bedste ud af din træning, så skal du købe en airtrack. Som gymnast har man ikke ret mange redskaber, ud over madrassen. Det er dog altafgørende at du har en god madras. Læs her, hvorfor du bør købe en airtrack

Som gymnast betyder det meget, at man får et godt afsæt. Det er langt fra alle madrasser, der giver dig et godt afsæt. En airtrack er en kendt madras i gymnastik-verdenen, og det er den, fordi den kan give dig det helt perfekte afsæt. 

Du kan nemt justere hårdheden i madrassen, hvilket gør at du nemmere kan tilpasse madrassen til de forskellige spring og øvelser. En airtrack er også at finde i rigtig mange foreninger og idrætsklubber, da det garantere en god træningsoplevelse hver gang. 

Tag din airtrack med på farten og træn lige hvor du vil

Det smarte ved en airtrack, er at du nemt kan pakke den sammen og tage den med dig. Du kan eksempelvis tage den med en tur i sommerhus, ud i haven eller med på stranden, hvis du gerne vil træne på ferien.

Hvis du er erfaren gymnast, så kan det være svært at slippe sin passion – også selvom man er taget på forlænget weekend med familien. Måske har du også venner, der er lige så engageret i gymnastik, så I alle kan træne sammen i sommerhuset?

Brug din airtrack til andet end bare træning

Du kan også sagtens bruge din airtrack til andet end bare seriøs træning. Alle kan få glæde af en airtrack – uanset om du er nybegynder eller erfaren gymnast. Det er også den perfekte underholdning til familien – gymnaster eller ej. 

Ofte kan iPads og andet elektronik fylde meget i weekender og hverdage. Derfor er en airtrack den perfekte måde at få skabt god kvalitetstid sammen. Det kan resulterer i mange timers sjov og tumlen ude i det gode vejr i haven. Og når I er færdige med at hoppe rundt, så kan I nemt pakke den sammen og stille den ind i et værelse.