Billig ejendomsmægler på Vestsjælland

Få overladt mere af salgsarbejdet

Har du prøvet at skulle sælge en ejendom, så har du sikkert også oplevet veltalende ejendomsmæglere, der tager et virkelig højt salær for deres arbejde. Meget af det ejendomsmægleren foretager sig, kan du også sagtens selv gøre. Det vil altid være dig, der kender dit hjem allerbedst. Derfor vil et salg af boligen ofte gå meget mere smidigt, hvis du selv er inde over det. Samtidig kan du også spare mange penge på det ellers høje salær, som mange traditionelle ejendomsmæglere tillader sig at opkræve. Hos RobinHus ejendomsmægler får du netop det koncept, der i al sin enkelthed går ud på, at du overlades mere af selve salgsarbejdet, men så også sparer rigtig mange penge i salær til ejendomsmægleren. Bor du på Vestsjælland, så er ejendomsmægler Sif Bjerregaard den perfekte mægler at henvende sig til, når boligen skal sættes til salg.

Kender området godt

Sif Bjerregaard er din ejendomsmægler i Skælskør og resten af Vestsjælland. Med 29 års erfaring i ejendomsmægler-branchen, ved hun nøjagtig, hvordan man hjælper boligsælgere, så de både kommer af med huset og samtidig oplever, at servicen fra mægleren er helt perfekt. Sif Bjerregaard har blandt arbejdet hos Home og nybolig. Her har hun mødt hussælgere, der ofte ønskede at gøre mere af salgsarbejdet selv. Derfor er Sif Bjerregaard i dag RobinHus mægler i Skælskør, hvor hun selv er bosat. Det betyder, at når du henvender dig til denne RobinHus mægler, så møder du en yderst kompetent ejendomsmægler, der kender området virkelig godt.

Spar gode penge

Når du skal sælge din ejendom, er det ofte et personligt hjem, du skal sige farvel til. Derfor er det også i din interesse, at du deltager i så stor en del af salgsarbejdet, som det er muligt. Noget af salgsarbejdet kræver en professionel ejendomsmægler, men meget af arbejdet kan du lige så godt gøre selv og dermed spare gode penge. Det er konceptet hos RobinHus.