Alt du behøver at vide når du skal købe bolig

Det er altid spændende at skulle købe bolig, om det værende hus eller lejlighed. Der er dog især mange følelser, penge og lignende på spil, når det er første gang, og så er der også en god række nye begreber.

Derfor kan en boligadvokat være en god allieret, når du skal købe en bolig, for det er nemlig ikke bare et piece of cake. Du skal nemlig holde øje med, at du ikke bliver snydt, eller bliver ramt af uforudsete udgifter og problemer. Det er netop med disse ting, at en boligadvokat kan være god. Ellers er en bankrådgiver og en ejendomsmæglere også gode at have ved hånden.

Start i banken

Der er mange, der begynder deres jagt på nettets mange boligsider, og det er da også fristende, men det er sjældent en god ide. Du forelsker dig nemlig nemt i en bolig på den måde, men er ikke sikker på, at du har økonomien til at købe den. Det er derfor en klar anbefaling at få fat i en bankrådgiver, så i sammen, kan gennemgå budget, og planlægge økonomien omkring dit boligkøb. Det kan være en ide, hvis du har tid og lyst, at henvende dig til 2-3 forskellige banker, så du på den måde får det bedste lån.

Hvilken rolle har boligadvokaten? 

En ejendomsmægler er ikke din ven, men det er en boligadvokat derimod. De kan nemlig hjælpe dig med at gå købet grundigt igennem, da det er svært at gøre selv. Boligadvokaten gennemgår nemlig handlen fra ende til anden, så eventuelle fejl og mangler bliver fundet. Det vil også sige, at de kan undersøge, om der er belæg for et nedslag i prisen, eller om der er noget, der gør, at boligen bliver mindre attraktiv. Hvis du vælger at springe boligadvokaten over, skal du være særligt opmærksom på begrænsede lokalplaner, forurening og problemer med konstruktion.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *